RESTAURANT DE ZWAAN

Gezelligheid en persoonlijk contact, dat is waar we naar streven in ons restaurant. We bieden kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Ruime porties
All sinds de start van ons restaurant gebruiken wij de beste mosselen in een royale portie. Reken maar dat zelfs de grootste eter hieraan genoeg heeft! We serveren de mosselen steevast met verse frietjes, mayonaise, tartaar- en mosterdsaus. Deze vallen even zeer in de smaak bij onze lokale gasten als bij mensen die van verder komen. Bent u geen mosselliefhebber of heeft u zin in iets anders? Geen probleem! Op onze kaart vindt u tal van smaakvolle gerechten. Wilt u buiten de kaart eten? Ook dat kan. Wel spreken we dat graag vooraf met u door.

Bar, terras en speeltuin
Wie bij ons komt eten, is van harte welkom om aan de bar of op ons zomerse terras een aperitief te drinken of na afloop na te praten. Ook uw kinderen ontvangen we graag. We hebben speciale kindergerechten. Op de markt, naast ons terras, is een speeltuintje. Vanaf het terras houdt u uw kinderen makkelijk in het oog.

Leermeester
In ons restaurant en onze keuken werken we steevast met studenten. Olaf is hiervoor officieel leermeester. Op deze manier bieden we de jeugd van ons dorp de mogelijkheid om een vak te leren en een centje bij te verdienen.

CONTACT

Café Restaurant De Zwaan
Olaf en Barbara Cornelis  
Havenstraat 2 
4553 AV Philippine

info@dezwaan.com
www.dezwaan.com
Stacks Image 445
T 0115 - 49 13 60 
Vanuit België:
0031 - 115 - 49 13 60